//
home

Latest Post

Втора сонлива

Сонливи Неодговорливи Реторички или поинакви прашања за нешта аморфни какви и да биле во главите наши бие тапан архаичен се пеат песни  од времето на неандарталците кога љубовта немала збор да се изусти исто и сега стоеме збунети згужвани во чувствата кои не можеме да ги спакуваме во зборови замотани сме во своите едноставни секојдневија … Continue reading

Архива

Photography

Goodreads

Advertisements